luni, septembrie 28, 2009

Prea tarziu...


Zambetele se preling pe fetele noastre ca uleiul de pe tigaie, speranta nu exista, regrete poate, visele au plecat si ele, cuvintele sunt grele si reci.
Ceaiul are un gust amar, desi e un ceai de calitate ... fetele oamenilor imi pare urate si lipsite de expresie, nu are rost sa ma pierd in repetitii caci la aceasi concluzie vom ajunge sunt plecata de pe planeta.
Da va trimit aceasta scrioare dintr-un loc indepartat, nu va pot dezvalui numele caci imi este strict interzis... sunt departe si ma simt ciudat, e foarte dubios locul asta, m-as intoarce acasa, dar am semnat pe o sedere mai lunga si nu pot parasi locatia.
Nu va faceti griji ma voi intoarce, sunt intr-un fel bine si sper ca si voi sunteti la fel.
Planeta de aici se vede ca un bulgare gri si cad intr-una lucrurile colorate, frumoase... Dumnezeu sta cu mana la frunte, fiind neputincios in fata dezastrului...
Aici imi sunt picioarele reci in permanenta nu inteleg de ce, se aud multe zgomote de nicaieri, lumea este curioasa si ascunsa in acelasi timp, sunt surprinsa ca pot sa va scriu virtual.

Va pup si aveti grija de voi!


Track: Vama Veche-Cantec prost

Un comentariu:

willy spunea...

Cautam ceva pe net...si am dat pest blog-ul tau...in special articolul cu 100 de lucruri de facut intr-un an...si am o idee pt. 93.Sa citesti blogul unui necunoscut si sa te indragostesti de el.
Succes!:)