miercuri, octombrie 29, 2008

Visand la o lume .


Asa-i? Visezi mereu cu ochii deschisi? si te gandesti cum ar fi daca sau cum ar fi sa se intample si te trezesti greu din visare ...Sau uneori cand esti dezamagit ti-e dor sa visezi si atunci mergi la un concert si parca totul incepe din nou..
Visezi sa ce stiu eu ce , sa iubesti si sa fii iubit/(a) ca intr-o poveste si toate melodiile de dragoste sa vi se potriveasca nu-i asa? Si stiu visezi sa mancati ciocolata impreuna ,sa va certati din nimicuri apoi sa va imbratisati plini de dor , visezi sa...iti aduca cadou o floare colorata si sa se poarte stangaci si sa te sarute usor pe obraz...Da da apoi sa va tachinati , sa aveti lucruri comune si nebunii pe care nu mai voi sa le stiti ...
Si astepti toata iubirea pe care o meriti si poti sa o duci , sa fii iubit neconditionat pana la urma asta ne dorim toti...stiu e greu , dar e asa frumos in doi ,asa-i?
Insa, acum esti singur , visezi la el/ea si poate ca nu e iubirea ta pentru toata viata , poate o sa te mai indragostesti , dar acum tu o/il vrei pe ea/el si e tot ce conteaza , stiu...nu fii trist/a caci soarele rasare mereu si ce e ciudat ca rasare cand nu te astepti...Crede-ma stiu eu ce zic!
Eu visez sa il iubesc pe el , da, visez sa ma iubesca el , da ...visez sa fim noi , mereu...stiu e o nebunie ,dar da m-am indragostit !
Track: Nicu Alifantis - Iti poti inchipui

Niciun comentariu: