luni, ianuarie 19, 2009

Cine merita ?


Asta vrea sa fie o rubrica a blogului meu...Este vorba despre anumiti oameni pe care ii apreciez sau consider ca isi merita avuturile!

Fiindca ideea mi-a venit gandindu-ma la roadele muncii sale , prima persoana o sa fie Crina Mardare.
Ma uitam la tv dupa o zi extenuanta si era baiatul ei (Bubu) care are o formatie , dar ce m-a surprins intr-un mod foarte placut fiind solista , adica o fata de 14-15ani pe care am cunoscut-o la un concurs de cantat...Mi s-a parut incredibil ca Doamna Crina Mardare s-a gandit la ea cand a format acea trupa in care si fiul sau canta (nu stiu sigur daca Crina a infiintat formatia insa presupun).
Crina Mardare a ajutat foarte multi vocali , insa o sa vorbesc doar in cunostinta de cauza.Un exmplu foarte bun Adi Molnar care a facut canto cu Crina in timpul unui concurs la care el participa ,ei bine Adi astazi este la Eurovision cu piesa numarul 3 ( http://www.youtube.com/watch?v=Rhx4aFhSnvQ&feature=channel_page )...Ei bine un singur exemplu , insa am inceput sa scriu despre Crina cu o intrebare in minte...Nu-i asa ca te duci cu toata dragostea la studio pt ca stii ca te asteapta la usa ceva talente , ceva talente care pe mai tarziu vor inflori ? Nu-i asa ca-i un feeling grozav sa-ti vezi elevi reusind ?
Pe langa faptul ca este o profesoara extraordinara este si o persoana foarte ok!

Mica rubrica va fi saptamanala !

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ma faci atat de fericit incat sa-mi explici ce inseamna la tine zi extenuanta? A sta cu cracii in sus si a te gandi ca esti obosit e extenuant ? Sau numai gandul ca ti-ar putea fi foame te oboseste? Defineste-mi aceasta extenuare, ca nu cred ca am dat vreodata piept cu ea. Si te mai rog frumos o data sa pui mana pe o carte ca ai vreo 3 greseli de exprimare in articolul acesta. Cu respect fanul tau ascuns.

Deea spunea...

auzi da recunosc ma uitasem toata ziua la filme si eram obosita :))) altceva vreau sa zic...imi e cam rusine da na...ce carte sa citesc? un sfat prietenesc asa ca de la un fan care nu are altceva de facut...:))))
ma amuz de prostia voastra

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Deea spunea...

e diferenta intre a sti carte si intiligenta amice!