miercuri, iulie 02, 2008

De ce, prietene?


De ce sa ne mintim?
Cred ca voi lua o pauza de la prietenia noastra , aparent pura si dragalasa . Pur si simplu nu putem purta anii o prietenie la acest mod ,nu merge , nu vreau sa fie asa...Si poate ca pauza pe care o voi face "de voi" va fi una benefica , sau va repezenta sfarsitul "fratiei" dintre noi ...dar pentru mine asta e cel mai bine acum.
Si da stiu tip mereu , ma enervez al dracului de usor , sunt irascibila , pretentioasa , nu imi convine nimic neveeerr...cu toate astea nu v-am respins niciodata cand a-ti spus ceva , nu v-am lasat impresia ca ma pierdeti , ca vreau sa scap de voi , nu cred ca ma uit urat ,ca imi vedeti indiferenta in privire ...dar poate gresesc
Apoi daca pana acum mi-a pasat , daca n-am vrut sa scap de voi , nu m-am uitat urat , n-am fost indiferenta ei bine! acum voi fi! ma va durea in cot ! 2 saptamani sa uit ca sunteti voi indiferenti sa fiu eu asa!
Nu e razbunare...este egoism!
Prietenia nu e compusa doar din betii si momente fericite sau momente triste ci si atunci cand esti chefless , cand iti vine sa iti iei campii .... Am impresia ca prietenia noastra e doar un amalgam de betii , fum , barfa , plictiseala...
Probabil , iar renunt , ahhh mereu am renuntat si poate asa e mai bine pentru mine ...Cum pot eu sa lupt cu oamenii , cu sentimentul de prietenie , cum pot contrui in inima ta un sentiment de prietenie daca nu vrei...nu ma bat niciodata cu morile de vant , nu va pot obliga sa ma accepti la nesfarsit asa cum voi nu ma puteti obliga sa va accept tacerea si departarea , apoi indiferenta si scarba din privire..
E posibil safiu vinovata sa exagerez, posibil consum din doza de paranoia ,indiferent de asta voi lua o pauza "de voi".

Daca tot am inceput sa o spunem pe aia dreapta...Prieteni ok prieteni ...dar cea mai buna pritena de cand nu mai esti? Mai stii ce gandesc? Ma mai deschid in fata ta? Inainte stateam ore ore ore ore in sir doar noi si vorbeam teribil de mult...acum imi e si rusine nici nu stiu ce sa zic ...ne-am indepartat ce e drept , avem impresia castim totul una despre alta ...insa nu-i asa nu informatiile nu mai sunt aprofundate si ce stii tu poate sa stie si Costel de la colt...si ce stiu eu despre tine la fel.nu stim caci eu , habar n-am tu ,simt un mare mare gol.
Prieteni nu suntel la fel e clar...ar trebui sa ne mai maturizam , nu accept diferenta de lungime de unda ...nu am de ce . e penibil sa fim prietene cu "cica" in fata...
Renunt.ori iau o pauza suna mai dragalas , de la prietenia "cu voi" , nu decid singura in orice caz ce se intampla apoi ...daca voi credeti ca merita voi vedea si eu ce o sa zic...doar ati scazut in ochii mei si nu pe voi va afecteaza ci pe mine caci imi va fi greu sa va contruiesc inapoi .
Imi pare rau!
Si sa nu credeti ca am uitat...nu chiar nu va multumesc si chiar tin la voi ,si mai ales tie , iti multumesc ca ai plans cu mine si ca m-ai ascultat ...teai schimbat si n-am reusit sa tin pasul cu tine ...
Multumesc pentru toate momentele!
Mai e si maine o zi![promit]

Un comentariu:

Adela spunea...

scumpo..
nu ai nevoie de o pauza de la ceva minunat.o prietenie ca a voastra .nu da cu piciorul la atata timp petrecut alaturi de ele si la ce urmeaza sa se intample. nu le indeparta de tine doar ca au avut o perioada in care tie ti s-a parut ca s-au inteles mai bine ele 2. lasa orgoliu la o parte si de data asta gandeste cu inima nu cu creierul si nu face ce crezi ca e indicat.. fa ce simti!
deea, tu esti miss d si asa vei ramane mult timp de acum incolo
nu face ceva ce vei regreta mai tarziu