vineri, iunie 13, 2008

30 de ani.


imagineaza-ti putin ,doar putin ce o sa zici tu despre tine la varsta asta, cand o sa ai 30 de ani...incearca sa gandesti matur si sa alegi ce e mai bine pt tine dupa acest principiu macar odata...
Ma gandeam si imi dau seama ca o sa fiu al dracului de nostalgica pentru varsta asta , varsta la care ma cred o stea , am prietene stele , sunt indragostita..dar e rau intr-un fel te gandesti ca la 30 de ani nu poti sa mai fii o stea , ai fost, ai ramas in amintire o stea ...la 30 de ani nu o sa ma mai pot comporta ca o stea.Si ma gandeam ca da intradevar sunt o groaza de oameni care au 20-30 de ani si au un stil rebel ..rasta ori punkeri ori rockeri , ok asta ...dar spune-mi ce muncesc ei din ce castiga ei banii? odata ce iti doresti o cariera frumoasa trebuie sa faci multe compromisuri si sa renunti la stilul tau din adolescenta ...si realizam ca deja ma doare faptul ca stiu ca copilul din mine no sa se mai arate o sa ramana departe si stilul meu va fi cu totul altul ..
Cand eram mai mica credeam ca o sa fiu pentru eternitate asa , dar am realizat faptul ca oamenii se schimba in functie de cariera lor.
Deocamndata sunt o stea si nu-mi pasa , pot sa ma rasfat cat vreau!

2 comentarii:

Adela spunea...

ehh ba asa o sa ramai ,timpul te schimba doar cateodata si pana la urma stelele nu mor niciodata:)):*

Giova spunea...

eu ce sa mai zic. mai am putin si fac 32...